За Нас

УМЛЕНСКИ ЕООД"УМЛЕНСКИ" ЕООД - Производство на машини за полиграфия, хартиената промишленост и за опаковки от велпапе.


Производство на машини за полиграфия, Производство на машини за хартиената промишленост, Производство на машини за опаковки от велпапе
"УМЛЕНСКИ" ЕООД е позната от 1989г. като фирма за конструиране и изработване на машини за хартиената промишленост.
Тук се проектират и изработват различни флексопечатни машини за хартия, велпапе и картон, ламинатори, каширащи машини, ротационни щанци, разролващи машини, режещи и биговащи машини, бутални щанци за етикети, машини за подвързване на книги,а също така и машини за краен производ като: машини за книжни торби, кесии, кашони и кутии, касови ролки и др.
Седалището и производството на фирмата се намират в с. Копиловци - на 7 км източно от гр. Кюстендил, близо до пътя София-Кюстендил /Карта на адреса/.
Фирмата разполага с добри собствени мощности и отлично подготвени специалисти в областта на машиностроенето. Проектирането се извършва на AUTOCAD.
Към фирмата има организиран сервиз за гаранционно и следгаранционно обслужване на произвежданите машини с възможност за 24 часова реакция за територията на Р. България.
Фирмата има сертификат TÜV от 2001 година.
Производството на УМЛЕНСКИ ЕООД е добре познато в България, Македония, Сърбия, Албания, Молдова, Армения, Хърватска и др.
Ние не делим клиентите си на големи и малки. Всички наши клиенти са и наши приятели - ние печелим взаимно!
Разгледайте представената част от нашата продукция и ще се убедите в нашите възможности за решаване на различни задачи в областта на хартиеното производство!

"УМЛЕНСКИ" ЕООД

2543 с. Копиловци, общ. Кюстендил ул.Щастие 21 /Карта на адреса/
Тел: +359 888 251 600, +359 887 885 300
Лице за контакти: А. Умленски
Фейсбук страница: https://www.facebook.com/umlenskiLTD
E-mail: aleksandar@umlenski.com E-mail: umlenski@yahoo.com